Deschide un cont

Suma minima necesara deschiderii unui cont la Swiss Capital este de 100.000 lei. In cazul in care intentionati sa transferati portofoliul de actiuni de la alta societate, valoarea de piata a portofoliului se ia in calcul pentru indeplinirea acestei conditii.

Deschiderea unui cont presupune parcurgerea urmatoarelor etape:
• sa cunoasteti urmatoarele documente (incluse pe pagina web www.swisscapital.ro):
termenii si conditiile prestarii serviciilor de investii financiare,
– contractul de intermediere (inclusiv cererea de deschidere cont),
testul privind caracterul oportun al instrumentelor financiare,
documentul privind politica celei mai bune executii,
descrierea platformei de tranzactionare,
documentul de informare privind tranzactiile offline pe piete externe
• dintre aceste documente, sa completati cu date reale, corecte, integral si sa semnati urmatoarele documente in format letric:
contractul de intermediere (inclusiv cererea de deschidere cont) – in doua exemplare
testul privind caracterul oportun al instrumentelor financiare – un exemplar
• sa transmiteti pe suport hartie documentele de la punctul anterior, impreuna cu extrasul de cont bancar si a copiei unui act de identitate, pe adresa societatii
• dupa primirea si analizarea documentelor in original, Departamentul Administrare Clienti / Departamentul back-office va initia procedurile pentru deschiderea contului
• accesarea aplicatiei de tranzactionare on line, in vederea setarii de catre client a datelor de acces pe cont (user, parola de acces si parola de ordine).

Va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 021 408 42 00 / 021 408 42 01 ori prin email la office@swisscapital.ro pentru orice informatii legate de procedura de deschidere a contului, comisioanele de tranzactionare ori pietele pe care intermediem tranzactii.

Pentru a alimenta contul in scopul cumpararii de actiuni sau de alte titluri financiare tranzactionate la bursa, puteti efectua un transfer bancar din contul dumneavoastra deschis la o banca comerciala in contul de clienti al Swiss Capital deschis la BRD Sucursala Mari Clienti Corporativi Bucuresti:

Pentru viramente RON: RO66 BRDE 450S V239 9072 4500
Pentru viramente EUR: RO04 BRDE 450S V239 9099 4500
Pentru viramente USD: RO57 BRDE 450S V239 9187 4500

Ulterior acestui pas, sumele transferate vor putea fi folosite pentru achizitia de actiuni, obligatiuni ori de alte titluri financiare tranzactionate bursa.

 
 
  • RSS WallStreet.ro

    • A apărut o eroare, care, probabil, înseamnă că fluxul nu funcționează. Reîncercă mai târziu.
  •