Deschide un cont

Autoritatea de Supraveghere Financiara a avertizeaza consumatorii cu privire la existenta unor actiuni din partea persoanelor fizice neautorizate care pretind a presta servicii si activitati de investitii, conform prevederilor Legii nr. 126/2018 privind pietele de instrumente financiare in numele unor intermediari autorizati de ASF, solicitand diverse sume de bani pentru a fi investite in instrumente financiare tranzactionate pe BVB.

Va rugam sa verificati datele de contact ale intermediarilor afisate pe paginile oficiale ale acestora, precum si pe site-ul ASF, anterior incredintarii oricaror fonduri banesti.

https://asfromania.ro/ro/a/19/alerte-investitori—informari

Suma minima necesara deschiderii unui cont la Swiss Capital este de 100.000 lei. In cazul in care intentionati sa transferati portofoliul de actiuni de la alta societate, valoarea de piata a portofoliului se ia in calcul pentru indeplinirea acestei conditii.

Deschiderea unui cont presupune parcurgerea urmatoarelor etape:
• sa cunoasteti urmatoarele documente (incluse pe pagina web www.swisscapital.ro):
termenii si conditiile prestarii serviciilor de investii financiare,
documentul privind politica celei mai bune executii,
documentul de informare privind tranzactiile offline pe piete externe
Va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 021 408 42 00 / 021 408 42 01 ori prin email la info@swisscapital.ro pentru orice informatii legate de procedura de deschidere a contului, comisioanele de tranzactionare ori pietele pe care intermediem tranzactii.

Pentru a alimenta contul in scopul cumpararii de actiuni sau de alte titluri financiare tranzactionate la bursa, puteti efectua un transfer bancar din contul dumneavoastra deschis la o banca comerciala in contul de clienti al Swiss Capital deschis la BRD Sucursala Mari Clienti Corporativi Bucuresti:

Pentru viramente RON: RO66 BRDE 450S V239 9072 4500
Pentru viramente EUR: RO04 BRDE 450S V239 9099 4500
Pentru viramente USD: RO57 BRDE 450S V239 9187 4500

Ulterior acestui pas, sumele transferate vor putea fi folosite pentru achizitia de actiuni, obligatiuni ori de alte titluri financiare tranzactionate bursa.