Despre noi

Swiss Capital este lider de piaţă detasat pe Bursa din Bucureşti cu aproximativ 28,3% cota de piata in 2012 şi deţine o capacitate puternică de plasament la nivel internaţional avand in vedere portofoliul diversificat de clienti activi (peste 100 de fonduri straine de investitii din Europa si SUA).

Swiss Capital ofera acces la pietele de capital internationale: intermediem tranzactii cu actiuni, instrumente financiare cu venit fix, derivate, produse structurate si unitati de fond pe toate pietele operate de Bursa de Valori Bucuresti si de catre principalele burse americane si europene.

In ultimii ani, Swiss Capital si-a intensificat activitatea in materie de oferte publice:

– am fost parte a sindicatului ce a intermediat cu succes Oferta Publica Secundara de Vanzare de actiuni ale Transelectrica  (15% din companie s-a vandut in martie 2012 pentru cca. 38 milioane euro)

– suntem lider al sindicatului de intermediere pentru Oferta Publica Primara de vanzare de actiuni ale Nuclearelectrica (click pentru mai multe informatii)

– suntem parte a sindicatelor de intermediere pentru Oferta Publica Secundara de Vanzare a TAROM, Oferta Publica Primara Initiala Complex Energetic Oltenia, Oferta Publica Initiala Electrica si Oferta Publica Secundara de Vanzare Administratia Porturilor Maritime Constanta.

Avand o echipa cu experienta, Swiss Capital este cel mai activ broker local pe piata actiunilor tranzactionate la BVB..

Swiss Capital este recunoscuta in piata drept compania ce a intermediat unele dintre cele mai mari tranzactii pe piata de capital din Romania, precum plasamentul unui pachet de 5% in BRD Societe Generale ori a 17% din Zentiva Romania.

 

Acest articol este disponibil si in limba Engleză